Tack och lov för backkameran

Mitt bästa helgnöje när säsongen är igång är att åka över Kalmarsund till en av Ölands Gokartanläggningar. Både jag och mina söner älskar verkligen Gokart och att ta några varv på banan är lika stor glädje för mig som för barnen. Ett av mina största intressen är just bilar, och detta har gjort att jag verkligen känner att jag vill dela denna hobby med barnen.

Sist vi åkte över hade jag just installerat en backkamera på vår sjusitsare. Detta efter att jag var nära att krossa stötfångaren mot en så kallad gråsugga inne i centrala Kalmar på grund av nedsatt sikt bakåt. Jag förstod då att trots min felfria syn i övrigt så har inte ens jag ögon i nacken.

Jag gick online och hittade ganska snabbt en seriös aktör med bra utbud i överkomliga priser. Dom hade även en generellt bra sida när det kom till mer information och grundkunskap inom just backkamera och backkamerasystem. Jag klickade hem ett system i prisklass medium och installerade denna trådlösa produkt enkelt i mitt garage.

När vi således sist åkte över Ölandsbron så var det tur att jag hade backkameran installerad, då en cyklist i rivande fart var nära att göra sina barn faderlösa genom att helt sonika ligga i döda vinkeln under en längre tid. Tacka vet jag ett par extra ögon i nacken!